Thalía își surprinde fanii cu o nouă piesă, după “eșecul” melodiei realizate alături de artista Ángela Aguilar. Despre ce este vorba

Publicat pe 18.03.2024 la 18:02 Actualizat pe 18.03.2024 la 20:33

Thalía revine în mediul online cu o nouă piesă după ce "eșecul" alături de Ángela Aguilar s-a arătat mai mult decât evident. Ce surprize îi așteaptă pe fanii artistei latino.

actriță poartă breton și părul prins în coc

Thalía își surprinde fanii cu o nouă piesă, după “eșecul” melodiei realizate alături de artista Ángela Aguilar

Getty Images

Diva muzicii latino anunță lansarea unei noi piese alături de videoclip, iar fanii o aplaudă după eșecul cu artista Ángela Aguilar. Cei mai mulți susțin că Thalía o imită în prezent pe Shakira.

Thalia își surprinde fanii cu o nouă piesă, după “eșecul” melodiei realizate alături de artista Angela Aguilar

Este una dintre cele mai îndrăgite artiste mexicane din industria divertismentului internațional. De-a lungul timpului a reușit să captiveze publicul cu talentu, carisma și versatilitatea sa. De la începuturile în televiziune cu seriale pentru copii și telenovele cunoscute, a demonstrat că este un adevărat icon global.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Interpreta piese Amor a la mexicana a lăsat o marcă inegalabilă în cultura populară locală. Fără îndoială, în ciuda recunoștinței pe care a primit-o, cea mai recentă melodie a sa nu a fost primită prea bine de către public. Cei mai mulți au rugat-o să se întoarcă la rădăcinile muzicale pe care le-a oferit la început. Faptul că a colaborat cu Angela Aguilar a fost unul dintre factorii care nu au ajutat în acest sens. Aceasta a fost judecată în repetate rânduri pentru modalitatea în care se exprimă în interviuri, arată publimetro.cl.

În plus, urmăritorii faimoasei Thalia nu au văzut cu ochi buni aventura către teme regionale a divei muzicii latino. Acest stil a câștigat teren pentru artiști precum Peso Pluma, Junior H, Natanael Cano și Fuerza Regida. Fenomenul le-a adus mai aproape și pe Shakira sau chiar interpreta piesei Amor a la mexicana.

Nu în ultimul rând, faptul că videoclipul a fost realizat ca o animație a generat alte nemulțumiri. Cu toate că se recunosc eforturile realizării unei astfel de producții, fanii o așteptau pe cântăreață într-o formă naturală, nu ca o reprezentație animată. În prezent, se pare că interpreta și-a ascultat fanii și i-a surprins pe aceștia cu un nou anunț muzical.

Thalia își repară greșeala cu o nouă melodie și un nou videoclip

Fără a oferi prea multe explicații, cântăreața a împărtășit pe contul său de instagram mai multe serii de fotografii în care apare îmbrăcată într-un costum de mecanic auto, cu fața murdară, o mașină și alți lucrători în jurul său.

“Pneumatică, automobile și și mari filmulețe ale eroilor mei din toată viața. Sunteți pregătiți? În curând.”, a scris cântăreața pe pagina personală de instagram. Cântăreața a experimentat cu propriul stil muzical în ultimii ani, mai ales că și-a lansat discul Thalia’s Mixtape: El Soundtrack de mi vida, alături de o mare asă de discuri. A înregistrat mai multe piese de succes din anii ’80. Acum, precum suspectează fanii, cea mai nouă melodie se așteaptă a fi ca cele din trecut. În special, fanii se bucură că nu este vorba despre o nouă serie animată ca cea lansată alături de Angela Aguilar.

Printre cei care i-au oferit aprecieri în cadrul noii melodii se numără și Itati Cantoral sau soțul Tommy Mottola.

“În sfârșit, un videoclip bun”, “Această primă poză, îmi aduce aminte de un album mai vechi pentru SUA”, “Aceasta este Thalia care ne place tuturor”, “Sper să nu mai fie ceva de speriat”.

În articolul

Thalía își surprinde fanii cu o nouă piesă, după “eșecul” melodiei realizate alături de artista Ángela Aguilar. Despre ce este vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Decizia radicală luată de fiica cea mare a lui Cristi Borcea, la 20 de ani. Momentul care îi poate schimba total viaţa
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x